Get Adobe Flash player

Spoločnosť Dolmar pre vás pripravila novú mimoriadnu ponuku, vrámci ktorej môžete pri kúpe 2 výrobkov získať niektoré výrobky za momoriadne nízku cenu. Neváhajte a využite túto možnosť! Dolmar ponúka motorové píly s príslušenstvom, štiepače dreva, elektrické drviče, vysokotlaké čističe, kosačky, malotraktory, krovinorezy a ďalší sortiment. Akcia platí do 31.5.2013. Podrobnosti nájdete v nižšie priložených letákoch.

dolmar-akcia-2012-09

DOLMAR mimoriadna ponuka - čast 1 (7,4MB)
DOLMAR mimoriadna ponuka - čast 2a (4,7MB)
DOLMAR mimoriadna ponuka - čast 2b (4,9MB)

 

 

KARCHERimageVyužite mimoriadnu internetovú akciu od firmy KÄRCHER! V ponuke nájdete mokro-suchý vysávač, vysokotlakový čistič, parný čistič a ponorné kalové čerpadlo. Viac v priloženom letáku.

KÄRCHER internet akcia 1.6.-30.6.2012 (240 kB)

 internet-akcia-karcher

 

KARCHERimageV najnovšej akciovej ponuke nájdete špeciálnu edíciu vysokotlakového čističa, zametacie stroje, vysávače na sucho aj na mokro, čističe, kalové  čerpadlá, a tiež rôzne čistiace prípravky.

Novinka: Vodou chladené motory! Kärcher už od počiatku stavil na inovačné technológie. KARCHER_K_5.610Najnovší hit: WCM – Watercooled Motors. Voda ešte pred použitím na čistenie obteká okolo motora a chladí ho. To nielen že predlžuje životnosť, ale prekvapuje aj nižšou hmotnosťou a vyššou energetickou efektivitou!

Zapojte sa a vyhrajte! Vyhrajte 1 z 12 špičkových produktov značky Kärcher! Funguje to takto: Jednoducho odpovedzte na súťažnú otázku uvedenú na www.karcher.sk a s trochou šťastia môžete vyhrať 1 z 2 K 5.610 Special Edition alebo 1 z 10 WV 50!

Akcia platí do 15.6.2012.

Kärcher pripraví váš dom na jar - JAR 2012 (1,7 MB)

 

KARCHERimageV prílohe nájdete akciu určenú pre školské zariadenia. Vo výhodných cenách m§žete teraz zakúpiť profesionálne vysávače, vysokotlakové čističe, mokré vysávače, zametacie a čistiace stroje na podlahy.

KÄRCHER - Akcia pre školy 2012 (1,4 MB)

 
Viac článkov...