Get Adobe Flash player

Makita-Januar-Marec-2012Využite v úvode nového roka akciové ceny značkového náradia Makita a spríjemnite si svoju prácu počas celého roka. V akciovej ponuke nájdete elektropneumatické vŕtacie kladivá, ektronické vŕtacie a sekacie kladivá, búracie kladivá, elektronické príklepové vŕtačky,  elektronické rázové uťahováky, uhlové brúsky, pokosové píly, okružné a ručné kotúčové píly, brúsky, klincovačky, priemyselné vysávače, a tiež rôzne sady elektrického náradia.

Okrem toho je k dispozícii veľké množstvo značkového príslušenstva na náradie Makita, ktoré u nás zakúpite tiež vo výhodných cenách.

Akciová ponuka platí od 1. 1. 2012 do 31. 3. 2012 alebo do vypredania skladových zásob.

Makita Január - Marec 2012 (5,2MB)

Makita PRÍSLUŠENSTVO Január - Marec 2012 (1MB)

 

 

MakitaOktober-December2011Svetová značka elektrického náradia pre vás pripravila akciovú ponuku, ktorá platí od 1.10.2011 do 31.12.2011 (alebo do vypredania zásob).

V rámci nej máte možnosť zakúpiť vo veľmi dobrých cenách elektropneumatické vŕtacie kladivá, vŕtacie a sekacie kladivá, kladivá, uhlové brúsky, kotúčové a priamočiare píly, akumulátorové náradie a množstvo ďalších výrobkov. Pozorne si pozrite podrobné informácie v priloženom letáku.

Makita Október - December 2011 (7MB)

 

 

KARCHERimagePo letnom odpočinku sme pre vás už tradične pripravili ďalšiu zaujímavú akciu na náš sortiment. Pre veľkú popularitu a úspešnosť jesennej akcie, rozhodli sme sa tentokrát ponúknuť aj niečo nové: „Zrkadlovú“ jesennú akciu HOBBY sortimentu. V nej nájdete vysokotlakové čističe, zametače vysávače a ďalšie zariadenia.

KÄRCHER jesenná akcia 2011 (530 kB)

 

REMS Akcia 2011Firma REMS pre vás pripravila akciu na prístroje pre delenie a odhrotovanie.  V ponuke je množstvo elektrických a ručných zariadení, ale aj rôzne pomôcky a náradie. Viac sa dozviete z priloženého letáku.

REMS akcia 2011 - delenie a odhrotenie (3,8 MB)

 
Viac článkov...